2019. július 13., szombat

II. TURNUS - 4. NAP


A Fáy tábor legsportosabb tagjai futással és egy nagyon jó kedvű aerobiccal indították a tábor negyedik napját. A kiadós reggeli után összegyűjtöttük energiáinkat, egy újabb napi tréninghez.


A mai napon tovább bővíthettük a tudásunkat a vállalkozások fajtáiról, azok létrejöttéről, jogairól és kötelezettségeiről. Sőt még vállalkozásokat is alapítottunk. 


Az idő, a mai napon sem kedvezett a strandolóknak, de nagy szerencsénkre a délután alatt a nap kisütött, a különböző sportok mellett csobbanással bővült a program lehetőségek száma. A délután egyik legkedveltebb időtöltése az uszoda adta lehetőségek kihasználása volt.
A vacsora után a malaccsapatok ismét összegyűltek, hogy egy verseny keretén belül gyűjtsenek további pontokat, különböző állomásokon.  Az este csúcspontja egy zenei stílusok vetélkedő volt, ahol a malaccsapatok nagyszerű produkciókkal sok-sok zsetont gyűjtöttek be.

 Végül mindenki fáradtan, de vidáman indult aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - 6. nap

Elérkezett a Fáy Siker Tábor 2019 utolsó elköszönése, amivel idén bezárulnak táborunk kapui.  A táborozók egy fergeteges este után reggel...