2019. július 21., vasárnap

IV. TURNUS - 2. nap

Az érkezésnél már csak az első tréninges napot vártuk jobban! ☝😉

De még a tréningek előtt szinte mindenki elindult futni vagy tornázni. A sportért ugyanis kupon és zseton jár. A zsetonok gyűjtésével így megkezdődött a versengés a malacos csapatOK között, a kuponokért pedig majd menő fülhallgató jár a sportolóknak.

A táborozók kíváncsian várták az első oktatást és maguk sem hitték eleinte, hogy nagyon jól fogják érezni magukat miközben játszva tanulnak pénzügyekről. 


A tréningek után csupa csillogó szem, mosolygós arc árulkodott arról, hogy tutira élmény volt az oktatás a táborozóknak. Bár.. ahogy a trénerek beszámoltak, ők is nagyon élvezték a munkát a gyerekekkel. Azért az is számít! 😉

Amíg a diákok tanultak, addig az egyik erkélyen egyszercsak valami váratlan dolog kukucskált ki:


Úgy tűnik, hogy egy újabb taggal bővült a tábor, sőt, még egy "pulyka" is csatlakozott és együtt mentek a Balatonba fürödni a gyerekekkel.A fürdőzés mellett a röplabdázás váltott ki nagyobb érdeklődést. Holnap valószínű bajnokságot is rendezünk.


Az estét sorversenyekkel zártuk, ahol a malacos csapatok mérhették össze ügyességüket.
Fergeteges, fordulatokkal teli küzdelem volt. Viszont a versenynek még nincs vége! Folytatása következik.


Ma eléggé lefáradtak a táborozók... pszt! Már tente van! 😴

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - 6. nap

Elérkezett a Fáy Siker Tábor 2019 utolsó elköszönése, amivel idén bezárulnak táborunk kapui.  A táborozók egy fergeteges este után reggel...