2019. július 5., péntek

I. TURNUS - 1. NAP


HELLÓ TÁBOR!

Elkezdődött idén is a Fáy Siker Tábor, újra megtelt a balatonszemesi OTP Hotel lelkes, tudásra éhes diákokkal. Nyíregyházáról és Székesfehérvárról érkeztek a táborlakóink.


Miután lepakolták a bőröndjeiket, először egy szuper hasznos oktatáson vettek részt, ahol sok-sok információt sajátíthattak el a biztonságos ”balatonozással” kapcsolatban, hiszen ez a legfontosabb! Valamint megismerkedtek a tábori menetrenddel és természetesen Fáy Andrással. J


A finom vacsi elpusztítása után pedig teret kapott az ismerkedés, jókedvűen, óriási nevetések közepette tudtuk meg egymás neveit és néhány tulajdonságot, hobbit és sok minden mást. Így például kiderült, hogy egy igazán állatbarát (macskás J) csapat alakult ki, van, akinek 16 cicája van J. De a feladatok során párok is alakultak, egymásra talált többek között Rómeó és Júlia, Hófehérke és a hét törpe, vagy akár Vilmos herceg és Katalin hercegné is.Ezen a héten viszont komoly feladat elé néznek a táborlakók. A piros, sárga, kék és zöld malac csapatok mindenféle kihívás során mérik majd össze tudásukat, kreativitásukat, fittségüket. Már most elkezdődött a zsetonok gyűjtése és a „Titkos küldetések” végrehajtása.

Az este zárásaként Mexikóba repültünk egy esős éjszaka kellős közepére, ahol kiderült, hogy bár még csak néhány órája ismerjük egymást, példaértékű, ahogyan csapatban tudunk dolgozni. Ez pedig egyszerűen fantasztikus!

Azóta már minden táborlakó eltette magát holnapra, hogy kipihenten vágjon bele a tábor első tréningjébe! J

Jó éjszakát Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - 6. nap

Elérkezett a Fáy Siker Tábor 2019 utolsó elköszönése, amivel idén bezárulnak táborunk kapui.  A táborozók egy fergeteges este után reggel...