2019. július 9., kedd

I. TURNUS - 5. NAP


A Fáy Siker Tábor lakói ma is egy újabb csodálatos reggelre ébredtek. Természetesen a reggeli frissítő torna és futás ma sem maradt ki. A sport után az ínycsiklandó reggeli következett, ahol kedvünkre válogathattunk a finomabbnál finomabb ételekből.
Ezt követően ma is felkerekedett a csapat, hogy egy újabb izgalmas, tartalmas tréningen vegyen részt, ahol nemcsak tanultunk, de összefoglaltuk a hét során szerzett ismereteket. 
Az élménydús délelőtt után elérkeztünk a kiadós ebédhez, aztán pedig a remek délutáni programokhoz: röplabda, pingpong és sejtelmes malaccsapat meetingek, amelyek meg is hozták a gyümölcsüket.


A mai nap azonban nem a „szokásos” módon zárult.  Először is egy mennyei grillvacsorán vettünk részt, aztán bele is vágtunk a fergeteges záróestébe, amely remekül megkoronázta az együtt töltött napokat. Volt minden jó: sok OK Nagykövet, malaccsapat előadások, és természetesen tánc és buli.
Így telt a mi csodálatos hetünk itt Balatonszemesen, amelyet sosem felejtünk el.
Jó éjszakát J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - 6. nap

Elérkezett a Fáy Siker Tábor 2019 utolsó elköszönése, amivel idén bezárulnak táborunk kapui.  A táborozók egy fergeteges este után reggel...