2019. július 10., szerda

II. TURNUS - 1. NAP

Elindult a Fáy Siker Tábor II. turnusa!

16:00-át ütött az óra, amikor az OTP Fáy András Alapítvány munkatársai nagy lelkesedéssel várakoztak a balatonszemesi OTP Hotel oktatótermeinél. Perceken belül érkezett a busz, amely Jászárokszállásról indulva, Budapesten át, Székesfehérváron megállva összesen 39 középiskolás diákot repített a Fáy Siker Táborba. Hosszú volt az út, így a lepakolás után rögtön uzsonna várta a kíváncsi diáksereget.


Feri, a táborvezető egy gyors felvezetővel indított, tisztázta a tábori rendet, és tájékoztatást adott az elkövetkezendő néhány nap programjáról. Ezután következett a Balaton partján történő időtöltés elmaradhat programpontja, amely a biztonságos strandoláshoz szükséges vízimentős oktatás. Miután kiokosodtunk arról, hogyan, mikor, mivel, kivel érdemes a Balaton vizét megközelítenünk, megismerkedtünk az Alapítvány tevékenységével és névadójával, Fáy Andrással. Ezután nem maradt más hátra, mint a szobák elfoglalása. Megválasztottuk a szobafelelősöket, kicsit pakolgattunk, beszélgetettünk, aztán hirtelen 19 óra lett, ami bizony vacsoraidő. :) 
A kiadós vacsora után a nagy csapat elindult a rendkívüli izgalmakat rejtő ismerkedési estre. 


Megismerhettük többek között alacsony Alexet, és barátját, magas Milánt, valamint fantasztikus Fannit, józan Joshuát és derűs Dórát is. Diákjaink celebek bőrébe bújva keresték párjaikat, majd ismerkedtek egymással, de olyan diáktársak után is kutattak, akik júliusban születtek, vagy szeretik a spenótot, esetleg ismerik Fáy Andrást. :) 


21:00-kor viszont elérkezett az ideje annak, hogy kihirdetésre kerüljenek azok a csapatok, akik a hét folyamán izgalmas vetélkedőkön fogják összemérni ügyességüket, leleményességüket és tudásukat. 

A zöld malacpersely őrzői és mentoruk, Kitti:  


piros malacpersely őrzői és mentoruk, Lilla:  


sárga malacpersely őrzői és mentoruk, Adri:  


A kék malacpersely őrzői és mentoruk, Anett:  


Hajrá csapatok, sikereket kívánunk! ;)

Az este zárásaként egy mexikói esőt idéztünk elő, mely jelképezte az egymásra figyelést és együttműködést, mely fontos üzenet lesz a tábor ideje alatt.
Mostanra mindenki nyugovóra tért, néhány halk suttogó hang hallatszik csupán a folyosón. Lassan mindenki alszik.
Holnap reggel torna, reggeli és irány az első tréning! 👌

Jó éjszakát kívánunk! 💤


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - 6. nap

Elérkezett a Fáy Siker Tábor 2019 utolsó elköszönése, amivel idén bezárulnak táborunk kapui.  A táborozók egy fergeteges este után reggel...