2019. július 19., péntek

III. TURNUS - 5. NAP

Gyönyörű napsütés ébresztett bennünket, ami a gyerekeket és kollégákat is mozgásra késztette. Egy közös tóparti torna indította be a napot. Ránk fért a reggeli ezt követően!

Talán a legaktívabb tréning, egy igazi gyakorlatorientált mix várta a diákokat a 3 tréner vezetésével, akik ismét hatalmas hangulattal, izgalmas játékokkal készültek azért, hogy a csapatok pénzügyileg tudatosak legyenek és még jól is érezzék magukat. Ma porondon volt egy robot is, de azt is megtudtuk, mi köze a a cserekereskedelemnek a bankkártyához, de még vízzel teli pohárral is egyensúlyoztak a gyerekek egy farönkön. Ki gondolná, hogy ilyen izgalmakon keresztül is lehet pénzügyekről tanulni, ugye? 😉
Talán a legfinomabb ebédet kaptuk ma, ugyanis túrógombóc várt minket az asztalon. Kis pihenő után (hiszen a Vízimentő Úrtól megtanultuk első nap, hogy teli hassal nincs Balatonban úszkálás) szaladtunk a Balcsiba, hiszen tikkasztó hőségben telt a délután. A sportemberek azonban a röpit is szívesen választották.

Délután összegyűltek a színcsoportok és megtartották a főpróbát a produkciókhoz. Különleges esténk volt, hiszen ún. gálavacsorán vettünk részt. Felvettük legszebb ruháinkat, majd közösen levonultunk a teraszra. Jobbnál jobb ételek és extra meglepetések voltak svédasztalon. Kihirdetésre kerültek a diákok, akik a legaktívabbak voltak a tréningeken társaik szavazatai alapján, de megnéztük és megtapsoltuk a 4 színcsoport produkcióját, sőt minden diák ajándékokat vehetett át, de még a zsetongyűjtés végeredményére is fény derült. Nem gondoltuk, hogy ilyen szoros lesz a verseny, de a számok nem hazudnak: a ZÖLD csoport nyert! Gratulálunk ismét! Finomság -természetesen- minden színcsoportnak járt, de az este még nem ért itt véget. 😉 Kitoltuk a takarodót, még kis közös táncolás is belefért az estébe!Van mit kipihenni, aludjatok jól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - 6. nap

Elérkezett a Fáy Siker Tábor 2019 utolsó elköszönése, amivel idén bezárulnak táborunk kapui.  A táborozók egy fergeteges este után reggel...