2019. július 18., csütörtök

III. TURNUS - 4. NAP

Mennyi idő alatt sikerül kiszámolni, hány gombóc fagyit fogyasztanak a táborozók akkor, ha a szöveges feladat tartalmaz több kevésbé fontos információt? 😉 Elárulom, összesen 98 gombóc fagyit ettünk! (Ha nem számoljuk a mai ebédhez járó fejenként 2 gombócot.)

Evezzünk tovább a mai történesekre!
Szeszélyes volt a mai napunk, de nem a hangulatunk tekintetében. 😊
A diákok nem csak pénzügyileg tudatosan, hanem fitten távoznak a hét végén a táborból, hiszen szép számmal indítják a napot 7-kor futással vagy tornával. A balatoni levegő megadja a lendületet a Fáy Siker Táborhoz.
A mai délelőtt a VDA II. tréningről szólt, ahol a diákok céget alapítottak, profitra hajtottak, összedolgoztak, sőt még az is kiderült számukra, hogy mi köze az üzleti kommunikációnak a
sikerhez.


Az időjárás megviccelt bennünket, ugyanis szakadt az eső a tréning ideje alatt, de mire az ebéddel végeztünk -hiába volt esőprogramunk-, hétágra sütött a Nap és hívogatott minket a Balaton. Ebéd után a tó és az uszoda várta a nyaralni vágyókat, de volt, aki inkább kártyázással ütötte el az időt.
Nyugodt délutánunk volt, de színcsoport gyűlések is belefértek az időbe. Kezdünk nagyon izgulni a záróeste miatt. 😍

Tudod, hogy mi köze van az építőkockáknak a vállalkozásokhoz, a lufiknak a biztosításokhoz, labdáknak a bankrendszerhez, lepedőknek a csapatmunkához? Táborozóink már tudják a választ, hiszen részt vettek a ma esti játékon, ahol szórakozva tanulhattak a pénzügyekről ismét. Remek esténk volt!Kellően kifáradtunk hozzá, hogy 10 órakor elcsendesedjen a tábor! Jó éjszakát!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - 6. nap

Elérkezett a Fáy Siker Tábor 2019 utolsó elköszönése, amivel idén bezárulnak táborunk kapui.  A táborozók egy fergeteges este után reggel...