2019. július 17., szerda

III. TURNUS - 3. NAP

Ma reggel már nem csak a futás, hanem a torna is népszerű volt. Szép sereg képviseltette magát mindkét mozgásnál. 

A reggeliből elfogyasztott energiára szükség is volt, hiszen a Vállalkozói Diákakadémia (OK szlengen VDA 😉 ) tréningen a vállalkozások működéséről, a gazdaságban betöltött szerepükről is volt szó. Még 196 cm magas torony is épült. 😍
Ebéd után útra keltünk, majd megszálltunk egy hajót, ami végül elvitt minket egészen Balatonfüredig. Ott tiszteletünket tettük Fáy András, alapítványunk névadójának emléktáblájánál, akinek sok - sok mindent köszönhet a nemzet, többek között a pénzügyileg tudatos fiatalok nevelésének kialakulását is. 
Ha van 50 éhes táborozó, amiből 39 még fejlődő szervezet, de abból kb. 10-nek rövid a haja és újabb 10 táborozó keveset evett reggelire, de mindenki fejenként 3 fagyi gombócot ehetett Balatonfüreden, akkor hány gombócot kellett enniük összesen, hogy mindenki elégedetten távozzon a pulttól? Megoldásért zseton jár 😉. (Térj vissza holnap, és kiderül!)


Táborozó gyermekeink belevettették magukat a balatonfüredi Kalandtúra felfedező sétájába, ahol játékosan és egyben kalandosan fedezték fel a város jellegzetes pontjait.
A hajóútról visszatérve vacsoráztunk egy jót, majd a naplementében a stégen üldögélve többekkel felelevenítettük a nap történéseit/élményeit, sőt egy Rubik-kocka sem maradt összekeverve, de volt, aki egy balatoni fürdőzéssel zárta a napot. 
A színcsoportoknak még volt lendülete ezután készülni a záróestére, hiszen közeledik a meglepetésekkel teli péntek esténk.
Izgalmas és tartalmas napunk volt. Ma senkit sem kell altatni, holnap találkozunk! Jó éjszakát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - 6. nap

Elérkezett a Fáy Siker Tábor 2019 utolsó elköszönése, amivel idén bezárulnak táborunk kapui.  A táborozók egy fergeteges este után reggel...