2019. július 16., kedd

III. TURNUS - 2. NAP


Meleg nyári reggelre ébredtünk, a táborlakók mégis szép számmal jelentek meg a reggeli futáson. Nem hiába, hiszen tudják, hogy ez jutalommal jár, híznak szépen a malacperselyek. ;)  

A korai mozgás megtette hatását, hisz mindannyian tányérjainkat megpakolva reggeliztünk egy nagyot. Az energiára szükség is volt, hiszen a mai napon kezdetét vette az első tréning, ahol a gyerekek három különböző csoportban dolgoztak trénereinkkel. A mai téma a pénz evolúciója volt, ahol a pénz fejlődése volt fókuszban. A tréning során a gyerekek megismerkedhettek a pénz történetével: azzal, hogy jutott el a kereskedelem az árucserétől a mai kriptovaluták használatáig.  

Az új ismereteket a közös ebéd folytatta, majd elérkezett a várva várt pillanat, mikor is táborlakóink a Balaton vízébe csobbanva hűsíthették magukat, de több sportban is, pl. röpipályán is kipróbálhatták magukat. 


A malaccsapatok mentorukkal már az első ötletelésen is túl vannak, hiszen hiába vagyunk még csak a 2. napon, már egy emberként gondolkodnak a csapatok azon, hogyan varázsolják felejthetetlenné a záróestét majd. JA meleg és a víz kellően kifárasztotta a gyerekeket, holott a napnak még rég nem volt vége. Kis energia pótlásként vacsoráztunk egy jót, majd elérkezett a malac csapatok első megmérettetése. Sorversenyeken vettek részt a színes malaccsapatok, és szerencsére mindenki dobogós helyezést ért el, hiszen az 1. helyen holtversenyben nyert a zöld és a kék csapat. :) 

Kellőképpen fáradtan, de annál több élménnyel gazdagabban tértek nyugovóra lakóink. Immáron csendes a ház, és ők az igazak álmát alusszák. Jó éjszakát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - 6. nap

Elérkezett a Fáy Siker Tábor 2019 utolsó elköszönése, amivel idén bezárulnak táborunk kapui.  A táborozók egy fergeteges este után reggel...